Нашите услуги

NOVA LAB дијагностички центар

Биохемиска Лабораторија

Микробиолошка лабораторија

Молекуларно  Генетска лабораторија

Рентген

Ехо

Интерна амбуланта

ПОВЕЌЕ

Nova Lab

Зa нас

NOVA LAB e дијагностички центар со најсовремена и квалитетна технологија, опремен според сите Европски стандарди.
NOVA LAB располага со Биохемиска лабораторија која врши комплетни биохемиски анализи.
Во служба на граѓаните е и нивната молекуларна лабораторија, интерната амбуланта и рентген графи.

Nova Lab

Ценовник

 
NOVA LAB располага со Биохемиска лабораторија која врши комплетни биохемиски анализи, молекуларна лабораторија, интерната амбуланта и рентген графи.
Во прилог ценовник со сите наши услуги.