Nova Lab се грижи за вашето здравје

Nova Lab Дијагностички центар, е медицинска установа која е специјализирана за извршување на различни медицински тестови и процедури за да помогне во дијагнозата, следењето и спречувањето на болести или медицински состојби. NovaLab е опремен со најсовремена и најквалитетна технологија и екипирани од обучени професионалци, вклучувајќи лекари, медицински сестри и медицински техничари.

ЗА НАС

Постоиме за нашите пациенти

Дијагностичките центри нудат широк спектар на дијагностички тестови и услуги, кои може да вклучуваат:

Биохемиски анализи: крвна слика, тумор маркери, анализи во урина, хормонален статус, витамини, алерго тестови, Д Димер.

– Молекуларна лабораторија, Интерна амбуланта и Рентген графи, а врши и тестирања на: RT-PCR – SARS-CoV-2, Rapid Test, HPV типизација, Антитела IgG и IgM.

 

ЗА НАС

ПЗУ „НОВА-ЛАБ“ се грижи за Вашето здравје

10.000

микробиолошки тестови

13.000

генетски анализи

Нашата Мисија

Ние сме тука да ги испорачаме најдобрите резултати за вашето здравје

Nova Lab Дијагностички центар  игра клучна улога во здравствениот систем со обезбедување точни и навремени дијагностички информации за да помогнат во управувањето со болеста, планирањето на третманот и превентивната грижа.

Nova Lab се наоѓа во Во Струмица, во просториите на Дом на Народна техника.

ПЗУ „НОВА-ЛАБ“ се грижи за Вашето здравје.