Контактирајте нѐ

Нашиот тим ќе ви одговори на вашите прашања.

Јавете се

телефон:
+389(0)70/383-300

 

Пишете ни

Електронска пошта:
info@novalab.mk

Работно време

Понеделник – Петок
07:00  – 16:00 часот

контакт

Пополнете го формуларот